Me and My friends
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Melodii cool :x
Tomb Raider Legend EmptySam Mai 21, 2011 11:39 pm Scris de Olgutza

» Moment intim intre Justin Bieber si Selena Gomez
Tomb Raider Legend EmptySam Mai 21, 2011 11:33 pm Scris de Olgutza

» Justin Bieber va lansa un parfum pentru femei
Tomb Raider Legend EmptySam Mai 21, 2011 11:26 pm Scris de Olgutza

» Miley Cyrus, topless la salonul de tatuaj
Tomb Raider Legend EmptySam Mai 21, 2011 1:30 am Scris de Olgutza

» Ian Somerhalder Fan Club
Tomb Raider Legend EmptySam Mai 21, 2011 1:08 am Scris de Olgutza

» Ian Somerhalder :X
Tomb Raider Legend EmptySam Mai 21, 2011 12:38 am Scris de Olgutza

» OMG!!! Justin nu exista
Tomb Raider Legend EmptyLun Oct 11, 2010 8:19 pm Scris de Olgutza

» Taylor swift Fan Club
Tomb Raider Legend EmptyDum Sept 19, 2010 5:09 am Scris de Olgutza

» Cel mai bun film
Tomb Raider Legend EmptyDum Sept 19, 2010 5:02 am Scris de Olgutza

Subiecte similare
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Sondaj

Tomb Raider Legend

2 participanți

In jos

Tomb Raider Legend Empty Tomb Raider Legend

Mesaj  Olgutza Joi Sept 02, 2010 3:05 pm

Lara Croft Tomb Raider: Legend (în traducere Lara Croft Jefuitoare de Morminte: Legendă) este al 7-lea joc din seria Tomb Raider. Este publicat de Eidos Interactive și este primul joc din serie care nu este mai este in posesie firmei de origine englezească Eidos, în momentul de față jocul fiind dezvoltat de către firma americană Crystal Dynamics.

Lara si niste forte corupte sunt din nou în cautarea sabiei Excalibur. Cand era mica Lara , si-a pierdut mama printr-un portal deschis cu sabia Excalibur in Bolivia. Acum e diecisa sa gaseasca partile sabiei si sa afle ce sa intamplat cu mama ei. Sabia a fost impartita in 4 bucati pentru a pastra secretul portalului plus o cheie cu care sa le unesca bucatile.

Lara va vizita:

Ghana, Rusia, Bolivia, Peru, Malaysia, și orașul Tokyo.
Tomb Raider: Legenda reînvie spiritul atletic, inteligent și antrenant al aventurierei care a cucerit mințile și inimile jucătorilor de pe întreg globul. Lara reînvie cu noi expresii, mișcări și abilități. Posedă un arsenal întreg de echipament modern, cum ar fi echipamente de cățărat, binoclu, grenade, sistem personal de iluminare și de comunicare. Le oferă jucătorilor șanșa să experimenteze jocul într-un mod cum nu au mai facut-o pâna acum.

Core Design, producatorul primelor șașe jocuri Tomb Raider, a fost preluat de Eidos. Creatorul Larei, Toby Gard, lucrează din nou pentru Tomb Raider împreuna cu Crystal Dynamics, el părăsind echipa Core Design după primul joc, deoarece ei doreau să promoveze o imagine vulgară a Larei, Toby nefiind de acord cu această politică. Tomb Raider: Legend al VII-lea joc din seria Tomb Raider, va fi produs de altă companie decât cea care a produs primele 6 jocuri. Tomb Raider a fost cumpărat de Crystal Dynamics (aceștia sunt și producatorii seriei Legacy of Kain) deoarece Angel of Darkness a deviat de la imaginea clasica a jocului Tomb Raider aducând profituri mici. Jocul este lansat pe PC, XBOX si PlayStation pe data de 7 aprilie în Europa și pe data de 11 aprilie în SUA.

Locurile unde se desfășoară acțiunea jocului:

Tiwanaku (Bolivia)
Paraiso (Peru)
Tokio (Japonia)
Ghana (Africa)
Kazahstan
Cornwall (Anglia)
Himalaya (Nepal)
Conacul familiei Croft (Anglia) - nivel de antrenamente

Tomb Raider Legend Lara_c10

Olgutza
Olgutza
Admin
Admin

Data inscriere : 06/06/2009
Varsta : 27
Localizare : peste tot:X:X:X

https://meandmyfriends.forumgratuit.ro

Sus In jos

Tomb Raider Legend Empty Re: Tomb Raider Legend

Mesaj  Ellyx Joi Sept 02, 2010 11:06 pm

LEGEND este preferatul meu,precum am spus si la OPINII I love you .Este simplu,usor de parcurs si foarte distractiv.Adica, merge cu MOTOCICLETA I love you I love you ...Nush ce sa zic dar eu am o obsesie pt motociclete si scutere..am mers de mai multe ori pe un scuter...E FOARTE MISTO I love you I love you
Ellyx
Ellyx
ღCooL Kidღ
ღCooL Kidღ

Data inscriere : 08/04/2010
Varsta : 26
Localizare : Oriunde ma vedeti:P

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum