Moment intim intre Justin Bieber si Selena Gomez
Pagina 1 din 1
Moment intim intre Justin Bieber si Selena Gomez
Relatia de iubire dintre faimosii adolescenti Justin Bieber si Selena Gomez nu mai este un secret pentru nimeni, desi cei doi se straduiesc sa mentina discretia in cuplu.
Oricat de mult incearca Justin si Selena sa para mai distanti in ochii curiosilor, cateodata cedeaza in fata ispitei si mai scapa cate o mangaiere sau un pupic, spre deliciul presei si al publicului.
Mai nou, internetul gazduieste o filmare inedita cu tinerii indragostiti intr-un moment intim, suprinsa in urma cu cateva saptamani pe cand cei doi erau in Indonezia pentru turneul de promovare My World.
Veti vedea cum Justin o saruta pe iubita lui si o strange cu drag in brate, mimica fetei dezvaluind cat de mult o iubeste pe cea pe care o numea anul trecut `doar o buna amica`.
Oricat de mult incearca Justin si Selena sa para mai distanti in ochii curiosilor, cateodata cedeaza in fata ispitei si mai scapa cate o mangaiere sau un pupic, spre deliciul presei si al publicului.
Mai nou, internetul gazduieste o filmare inedita cu tinerii indragostiti intr-un moment intim, suprinsa in urma cu cateva saptamani pe cand cei doi erau in Indonezia pentru turneul de promovare My World.
Veti vedea cum Justin o saruta pe iubita lui si o strange cu drag in brate, mimica fetei dezvaluind cat de mult o iubeste pe cea pe care o numea anul trecut `doar o buna amica`.
Subiecte similare
» Justin Bieber nu o vrea pe Miley Cyrus ci pe Selena Gomez
» Selena Gomez-A Year Without Rain
» Justin Bieber si Miley Cyrus, impreuna la cina
» Selena Gomez-A Year Without Rain
» Justin Bieber si Miley Cyrus, impreuna la cina
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Sam Mai 21, 2011 11:39 pm Scris de Olgutza