Me and My friends
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Melodii cool :x
Moment intim intre Justin Bieber si Selena Gomez  EmptySam Mai 21, 2011 11:39 pm Scris de Olgutza

» Moment intim intre Justin Bieber si Selena Gomez
Moment intim intre Justin Bieber si Selena Gomez  EmptySam Mai 21, 2011 11:33 pm Scris de Olgutza

» Justin Bieber va lansa un parfum pentru femei
Moment intim intre Justin Bieber si Selena Gomez  EmptySam Mai 21, 2011 11:26 pm Scris de Olgutza

» Miley Cyrus, topless la salonul de tatuaj
Moment intim intre Justin Bieber si Selena Gomez  EmptySam Mai 21, 2011 1:30 am Scris de Olgutza

» Ian Somerhalder Fan Club
Moment intim intre Justin Bieber si Selena Gomez  EmptySam Mai 21, 2011 1:08 am Scris de Olgutza

» Ian Somerhalder :X
Moment intim intre Justin Bieber si Selena Gomez  EmptySam Mai 21, 2011 12:38 am Scris de Olgutza

» OMG!!! Justin nu exista
Moment intim intre Justin Bieber si Selena Gomez  EmptyLun Oct 11, 2010 8:19 pm Scris de Olgutza

» Taylor swift Fan Club
Moment intim intre Justin Bieber si Selena Gomez  EmptyDum Sept 19, 2010 5:09 am Scris de Olgutza

» Cel mai bun film
Moment intim intre Justin Bieber si Selena Gomez  EmptyDum Sept 19, 2010 5:02 am Scris de Olgutza

Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Sondaj

Moment intim intre Justin Bieber si Selena Gomez

In jos

Moment intim intre Justin Bieber si Selena Gomez  Empty Moment intim intre Justin Bieber si Selena Gomez

Mesaj  Olgutza Sam Mai 21, 2011 11:33 pm

Relatia de iubire dintre faimosii adolescenti Justin Bieber si Selena Gomez nu mai este un secret pentru nimeni, desi cei doi se straduiesc sa mentina discretia in cuplu.

Oricat de mult incearca Justin si Selena sa para mai distanti in ochii curiosilor, cateodata cedeaza in fata ispitei si mai scapa cate o mangaiere sau un pupic, spre deliciul presei si al publicului.

Mai nou, internetul gazduieste o filmare inedita cu tinerii indragostiti intr-un moment intim, suprinsa in urma cu cateva saptamani pe cand cei doi erau in Indonezia pentru turneul de promovare My World.

Veti vedea cum Justin o saruta pe iubita lui si o strange cu drag in brate, mimica fetei dezvaluind cat de mult o iubeste pe cea pe care o numea anul trecut `doar o buna amica`.

Olgutza
Olgutza
Admin
Admin

Data inscriere : 06/06/2009
Varsta : 27
Localizare : peste tot:X:X:X

https://meandmyfriends.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum: